Козуб Продукт

Закупаем зерно нового урожая

Питання і відповіді

specua

On-line перекладач

Turkish Swedish Spanish Serbian Romanian Portuguese Polish Persian Norwegian Lithuanian Latvian Korean Japanese Italian Hungarian Hindi Hebrew Greek German Georgian French Finnish Estonian English Dutch Danish Czech Croatian Chinese (Traditional) Bulgarian Belarusian Arabic  EXIT

Авторизацiя

Підписка і розсилка

  на новини, рецепти
  і актуальні акції

Карта посетителей

Головна Готуємо разом Корисна інформація

У даній таблиці вашій увазі пропонуються дані про вміст білків, жирів і вуглеводів в 100 грамах продукту круп і калорійність.

зерновые

Крупи

Детальніше...

У даній таблиці вашій увазі пропонуються дані про вміст білків, жирів і вуглеводів в 100 грамах продукту зернових культур і калорійність.

зерновые

Зернові культури

Детальніше...

­ У даній таблиці вашій увазі пропонуються дані про вміст білків, жирів і вуглеводів в 100 грамах продукту зернобобових культур і калорійність.

зерновые

Зернобобові культури

Детальніше...

Відмінною особливістю застосовуваної нами технології при переробці зерна є використання модуля (водно-тепловий) гідротермічної обробки (ГТО) після зерноочисного відділення крупозаводу перед його лущенням.

Модуль ГТО виконує наступні технологічні операції: зволоження зерна, отлежки в бункерах, попередній зовнішній підігрів, пропарювання водяною насиченою парою і висушування.

Кожна технологічна операція вносить свою певну частку в досягнення кінцевого результату - виробництво пропареної крупи.

 

Детальніше...