Козуб Продукт

Закупаем зерно нового урожая

Питання і відповіді

specua

On-line перекладач

Turkish Swedish Spanish Serbian Romanian Portuguese Polish Persian Norwegian Lithuanian Latvian Korean Japanese Italian Hungarian Hindi Hebrew Greek German Georgian French Finnish Estonian English Dutch Danish Czech Croatian Chinese (Traditional) Bulgarian Belarusian Arabic  EXIT

Авторизацiя

Підписка і розсилка

  на новини, рецепти
  і актуальні акції

Карта посетителей

Головна Готуємо разом Рецепти Рецепти приготування корисних страв з висівок

ВисівкиДеякі помилково вважають, що рецепти з висівок досить одноманітні і кількість їх нечисленна. Зовсім навпаки, за допомогою цього продукту можна приготувати масу корисних і смачних страв, які порадують не тільки тих, що худнуть на вівсяної дієті, але і гостей.

 

Каша з вівсяними і пшеничними висівками

Нам знадобляться: висівки вівсяні - 2 ст.л., висівки пшеничні - 1 ст.л. молоко - 150 мл, цукор і ваніль за смаком.
Засипаємо висівки в молоко, розмішуємо і доводимо до кипіння. Варимо на повільному вогні до загускання, додаємо цукор і ваніль за смаком, ще трохи проварюємо. Каша готова! Такий сніданок відмінно запускає процеси спалювання жирів з самого ранку.

Хлібець з висівок

Дієтичний хлібець «3 хвилинки»

Нам знадобляться: вівсяні висівки - 2 ст.л., пшеничні висівки - 1 ст.л., сир (м'який) - 1 пачка, 2 яйця, кефір - до 2 ст.л., крохмаль (кукурудзяний - близько 3 ст.л.) і розпушувач, сіль.
Змішуємо в одній мисці висівки, крохмаль, розпушувач, сіль; в іншій - сир, кефір, яйця. Далі все з'єднуємо, перемішуємо і викладаємо у форму. Випікаємо не більше півгодини в духовці при температурі 180° С.

Биточки з висівкамиБиточки на пару

Нам знадобиться (на 100 г продукту): яловичина - 80 р., висівки - 15 г, молоко - 20 мл, вершкове масло - 4 г, спеції за смаком.
М'ясо ріжемо на шматки, прокручуємо на м'ясорубці, підсипаємо висівки, додаємо масло і спеції. Масу розводимо молоком і гарненько перемішуємо. З неї формуємо биточки, готуємо на пару протягом 20 хвилин.

Курочка в клярі

Нам знадобляться: грудка - 200 г, висівки - 2 ст.л., 1 яйце, 50 г селери (корінь), моркви, редьки, салатне листя - 30 г, трохи петрушки і кропу (сушених), зубчик часнику, соняшникова олія.
Філе нарізаємо на красиві великі шматочки, трохи відбиваємо через плівку. Змішуємо зелень з продавленим в пресі часником і сіллю. Окремо збовтуємо яйця. Висівки висипаємо на тарілочку. Шматочки грудки обвалюємо спочатку в зелені, потім - в яйцях, в кінці - у висівках. Смажимо до готовності на середньому вогні. Викладаємо на суміш з дрібно натертих моркви, селери і редиски (їх викладаємо на салатні листя).