Козуб Продукт

Закупаем зерно нового урожая

Питання і відповіді

specua

On-line перекладач

Turkish Swedish Spanish Serbian Romanian Portuguese Polish Persian Norwegian Lithuanian Latvian Korean Japanese Italian Hungarian Hindi Hebrew Greek German Georgian French Finnish Estonian English Dutch Danish Czech Croatian Chinese (Traditional) Bulgarian Belarusian Arabic  EXIT

Авторизацiя

Підписка і розсилка

  на новини, рецепти
  і актуальні акції

Карта посетителей

Головна Готуємо разом Рецепти Толокно з кисляком

Толокно з кисляком


Інгредієнти
:

• кисляк або йогурт - 2 склянки
• толокно - 3 ст.л
• мед - 1-2 ст.л.

для толокна:
• жито, пшениця, ячмінь (або овес), горох; у пропорції 2:1:3:1.

Приготування:
Замочуємо на ніч злаки й окремо горох у холодній воді. Наступного дня відварюємо злаки в підсоленому окропі протягом 10 хвилин після закипання. Відкидаємо на друшляк, обсушуємо паперовими рушниками, висипаємо на деко разом з горохом, запікаємо в духовці за температури 200° С протягом години. Готуємо толокно. Охолоджене зерно й горох перемелюємо кавомолкою до стану борошна. Змішуємо кисляк або йогурт із потрібною кількістю толокна. Подаємо на сніданок як напій.

Смачного!