РусскийУкраїнськаEnglish

Козуб Продукт

Питання і відповіді

specua

Закупаем зерно нового урожая

Кошик

FirmaDIAMANTLTD
Ваш кошик пустий.

On-line перекладач

Turkish Swedish Spanish Serbian Romanian Portuguese Polish Persian Norwegian Lithuanian Latvian Korean Japanese Italian Hungarian Hindi Hebrew Greek German Georgian French Finnish Estonian English Dutch Danish Czech Croatian Chinese (Traditional) Bulgarian Belarusian Arabic  EXIT

Авторизацiя

Підписка і розсилка

  на новини, рецепти
  і актуальні акції

Карта посетителей

Головна Готуємо разом Рецепти Вівсяне печиво

Овсяное печеньеПродукти:
200 гр вершкове масла, 1,3 склянки цукру,1 яйце, 4 ст.л. води, 0.5 пакету ванільного цукру, 4,5 склянки вівсяних пластівців швидкого приготування, 1 склянку просіяного борошна, дрібка солі, 0,5 ч.л. соди (розпушувача).

Спосіб приготування:

Збити масло з цукром і ванільним цукром, додати яйце, пластівці, перемішати. Додати воду і сіль, знову перемішати. Додати просіяне борошно, змішане з содою (розпушувачем), добре перемішати. За бажанням можна додати родзинки, журавлину або шматочки шоколаду. Залишити "відпочити" хвилин 40 в прохолодному місці. Мокрими руками сформувати кульки завбільшки з волоський горіх, приплюснути, викласти на пекарський папір або змащене олією та притрушене борошном деко, не близько - печиво  розпливається при випічці. Випікати в розігрітій духовці при t 180º С. приблизно 12-15 хвилин або поки печиво не стане золотавого кольору. Вийняти з духовки, охолодити. СМАЧНОГО!!!