Козуб Продукт

Закупаем зерно нового урожая

Питання і відповіді

specua

On-line перекладач

Turkish Swedish Spanish Serbian Romanian Portuguese Polish Persian Norwegian Lithuanian Latvian Korean Japanese Italian Hungarian Hindi Hebrew Greek German Georgian French Finnish Estonian English Dutch Danish Czech Croatian Chinese (Traditional) Bulgarian Belarusian Arabic  EXIT

Авторизацiя

Підписка і розсилка

  на новини, рецепти
  і актуальні акції

Карта посетителей

Головна Готуємо разом Рецепти КВАС

КвасПродукти:
Вода - 5 л, пластівці вівсяні - 500г, цукор - 1 склянка, дріжджі - 10-15г.

Спосіб приготування:

Вівсяні пластівці "Геркулес" залити холодною водою, відварити протягом 30-50 хв, дати настоятися до охолодження (2-3 год), процідити, додати цукор і дріжджі. Поставити для закваски на 24 ч. Винести на холод і використати протягом 1-2 днів.