На нашу думку, складні вуглеводи та клітковина є основою складовою правильного функціонування мікробіома людини, який є запорукою міцного імунітету.
Наш девіз:«Козуб продукт – складова здорового життя!»
Наша місія: «Перевершити очікування наших клієнтів, дати можливість вживати здорову їжу всім бажаючим, внести свій вклад в здоров’я нації!»
Головним у якості харчових продуктів, окрім того що їх треба виробляти з душею, є звичайно ж дотримання системи управління безпечністю виробництва харчових продуктів. Тому для вашої впевненості у безпечності та придатності для споживання всього асортименту продуктів, що виробляються ТОВ “Фірма ДІАМАНТ ЛТД”, політикою підприємства у відношенні безпечності харчових продуктів визначено програму системи управління безпечністю харчових продуктів у якості критичного елементу, необхідного для всіх структурних підрозділів підприємства. На виконання вимог чинного законодавства України у сфері безпечності харчових продуктів, для ефективного інформування зацікавлених сторін в рамках харчового ланцюга та демонстрації дотримання вимог політики організації щодо питань безпечності харчових продуктів на підприємстві розроблені, успішно впроваджені та постійно застосовуються процедури, засновані на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР).
З 10 червня 2014 року, задовго до впровадження обов’язкової сертифікації, підприємство ТОВ “Фірма ДІАМАНТ ЛТД” пройшло сертифікацію в єдиній системі сертифікації УкрСЕПРО та отримало сертифікат № UA.2.039.X0133-14 на систему управління безпечністю харчових продуктів стосовно виробництва продукції борошномельно-круп’яної промисловості, що відповідає вимогам ДСТУ ISO 22000:2007. Відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” викладеного у редакції Закону України від 22 липня 2014 року № 1602-VII підприємства, які здійснюють діяльність з харчовими продуктами, у складі яких відсутні необроблені інгредієнти тваринного походження повинні впровадити НАССР до 20.09.2018 року.
Сьогодні виробництво наших харчових концентратів та круп гармонізоване з вимогами не тільки чинного законодавства України щодо безпечності харчових продуктів, але й вимогами ДСТУ ISO 22000:2019 Системи управління безпечністю харчових продуктів.
Наше підприємство, проводить дослідження сировини та готової продукції на показники безпеки, вміст ГМО, показники якості з встановленою періодичністю, в акредитованих лабораторіях.
Тож дійсний сертифікат №UA2.НАССР.0065-20 ТОВ «Фірма Діамант ЛТД» є підтвердженням того, що наше підприємство відповідає вимогам системи управління безпечності харчових продуктів стосовно виробництва.
Команда ТОВ “Фірма ДІАМАНТ ЛТД” злагоджена та націлена на найвищі результати.
Звичайно ж головною відзнакою для продукту є попит на нього споживачів. На нашу думку, для самого споживача визнання та відзнаки продукції говорять про її високу якість та можуть стати додатковою причиною для придбання продукту. Тож нижче представлені наші відзнаки, дипломи і нагороди.