Суміш пластівців “5 злаків+кунжут” миттєвого приготування

Артикул товару: 954608

Опис товару.

Суміш пластівців «5 злаків + кунжут»  миттєвого приготування ТОВ «Фірма ДІАМАНТ ЛТД» виготовлені відповідно до ТУ У 10.6-13929625-001:2023.

Для виготовлення пластівців використовують крупи подрібнені: вівсяна, гречана, пшенична з м’яких сортів пшениці, ячмінна ячна, пшоно, які пройшли відбір легких, дрібних та великих, мінеральних та металомагнітних домішок, що дозволяє мінімізувати наявність квіткових плівок та інших домішок у готовому продукті. До суміші пластівців додається насіння кунжуту.   Суміш круп підібрана за рецептом, дозволяє зберегти відтінок смаку кожного інгредієнта і отримати загальний неповторний аромат та відмінні смакові якості. Використання  режимів пропарювання з автоматизацією контролю температури,  дозволяє отримати одноманітну консистенцію готового продукту.

При виробництві продукту не використовуються консерванти і штучні харчові добавки.

Пластівці  не потребують варіння.

Рекомендовані способи приготування:

Пластівці залити окропом, гарячим молоком або бульйоном у співвідношенні 1:2 (на 1 склянку пластівців 1–1,2 склянки рідини).  Ретельно перемішати, накрити кришкою та залишити на 7-10 хвилин.

Пластівці залити водою, молоком або бульйоном у співвідношенні 1:2,5(на 1 склянку пластівців 1–2,5 склянки рідини) та підігріти у мікрохвильовій печі протягом 3 хвилин при потужності 440 Вт . Сіль, цукор або спеції додати за смаком.

Склад: Суміш круп подрібнених: ячмінна ячна, пшенична з м’яких сортів пшениці, вівсяна, гречана, пшоно та насіння кунжуту – 2,1 %.

Вага нетто: 600г.
Вид пакування: коробка картон з пакетом вкладишем поліпропіленовим або картонна коробка.
Кількість в упаковці: 16 шт.

Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 
1452 кДж (344 ккал).

Вкажіть свої контактні дані і ми зв'яжемося з Вами протягом робочого часу

  • Обов’язкове поле

Вкажіть свої контактні дані і ми зв'яжемося з Вами протягом робочого часу

  • Обов’язкове поле

Задайте питання і ми зв'яжемося з Вами протягом робочого часу

  • Обов’язкове поле